Actief Zwanger
De cursus ZwangerFit is up to date met afwisseling in actief sporten. 

Bootcamp:
Als het weer het toelaat wordt er in overleg zowel in de pre- als postgym buiten gesport. De Bootcamp met dynaband, en circuittraining. 

Fitness en aerobics:
Iedereen kan op haar eigen niveau meedoen met fitness, aerobics, en krachtsoefeningen om spiergroepen te versterken en goed op kracht te houden.

Mindfulness:
Daarnaast wordt er naast de ontspanningsoefeningen aandacht gegeven aan mindfulness. Dit om de moderne vrouw kennis te laten maken met stil zijn in de geest om zowel het NU, de bevalling en de tijd daarna, makkelijker met rust en ontspanning te kunnen beleven.

ZwangerFit
ZwangerFit is een eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw en haar partner. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van de zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over peripartum bekkenpijn en de kennis van de bekkenbodem(dys)functies. In een verhouding van actief bewegen 3 : 1 informatie wordt er tijdens de lessen aandacht gegeven over de bekkenbodemspieren, zwangerschapsklachten, ontspanning, en het kraambed. 

Er zijn 2 informatielessen met de partner o.a over de bevalling, de ontsluitingsfase en de uitdrijving, en de houding/hantering van de baby door de kinderfysiotherapeut.

Kosten
Wanneer u ZwangerFit wilt volgen, betaalt u € 158,00 (incl. BTW) voor 12 lessen voor en 6 lessen na de bevalling.

De start
Aan ZwangerFit begint u bij voorkeur tussen de twintigste en drieëntwintigste week van uw zwangerschap. Eerder of later invallen is mogelijk. De groep bestaat uit zes tot tien deelnemers die in dezelfde periode van hun zwangerschap zijn. Het voordeel, van een groep waarin zwangere vrouwen tegelijk met elkaar opgaan, is dat de juiste informatie op het juiste moment komt. Het is prettig om met elkaar ervaringen uit te wisselen, voor en na de bevalling.

Duur
In totaal zijn er achttien lessen van één uur. De prenatale cursus bestaat uit twaalf bijeenkomsten.  Maandagavond 19.30 – 20.30. De nagym start zes weken nadat de laatste deelneemster is bevallen en bestaat uit zes lessen. 20.30 – 21.30 uur.

Locatie: Duistervoordseweg 13, Twello.

Aantal deelnemers
Aan de cursus kunnen minimaal zes en maximaal twaalf vrouwen deelnemen.

Informatie
Wilt u meer weten over de cursus? Mail uw vraag naar: christa@deboogfysiotherapie.nl

Aanmelden
U schrijft zich in voor de cursus, door het digitale inschrijf-formulier (onderaan deze pagina) volledig in te vullen. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u digitaal een bevestiging van uw inschrijving.

Uitnodiging
Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u de uitnodiging, waarin de cursusdata en locatie vermeld staan.

Afmelden
Tot twee weken voor aanvang van de cursus kunt u zich kosteloos afmelden. Meldt u zich daarna af dan bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd.

Betaling
De kosten van de cursus worden door u overgemaakt op RABO rekening NL97RABO03628.10.125 onder vermelding van "Factuurnummer" + ZwangerFit t.n.v De Boog Fysiotherapie. U ontvangt hiervoor een nota.

Vergoeding zorgverzekeraar
Wanneer uw zorgverzekeraar de cursus (gedeeltelijk) vergoedt, kunt u de nota bij uw zorgverzekeraar indienen.

Akkoord
U gaat akkoord met bovenstaande leveringsvoorwaarden door op het aanmeldingsformulier uw digitale handtekening te zetten.

Heeft u nog vragen, dan kunt u deze mailen aan: christa@deboogfysiotherapie.nl

intake zwangerfit de boog fysiotherapie.doc

Intake formulier ZwangerFit mailen naar christa@deboogfysiotherapie.nl
doc, 50,5K, 04/18/17, 2142 downloads

foto-zw-fit-1.jpg foto-zw-fit-3.jpg
Foto-zw-fit-5.jpg  

back top

LOCATIES

Duistervoordseweg 13
7391 CA Twello
Tel: 0571 - 27 47 33

 

 

 


OCHTEND FITNESS

SV Twello
Zuiderlaan 5
7391 TZ Twello


OCHTEND en AVOND PILATES

Gebouw Irene
Dorpsstraat 10
7391 DD Twello